Over mij

De afgelopen zeven jaar heb ik verschillende soorten vrouwen geholpen om van hun overgewicht af te komen. Van jonge moeders tot vrouwen die slanker wilden worden voor hun bruiloft of vrouwen die in de overgang komen. Ze hadden allemaal een ding gemeen. Ze wilden zich weer goed voelen in hun lichaam.

Ik ben Inge Harleman. Ik ben gewichtsconsulente en ik help vrouwen die klaar zijn met hun overgewicht en dat doe ik zonder dat je daarvoor een crashdieet moet volgen of naar de sportschool móet.

Als je met mij aan het werk gaat, zal het soms best lastig zijn. Het gaat niet zonder slag of stoot om je diepgewortelde gewoonten te veranderen. Samen werken we op een rustige en ontspannen manier naar jouw doel toe.

Ik doe dit omdat ik persoonlijk heb ervaren, hoe vervelend het is om altijd maar met je gewicht bezig te zijn. En nu ik met de overgang bezig ben, wil ik mijn kennis en ervaring doorgeven aan die vrouwen die kampen met overgangsklachten en gewichtstoename. Door de hormonale veranderingen die horen bij de overgang is het niet gemakkelijk om die extra kilo’s er weer af te krijgen. Met de juiste voeding en leefstijl kunnen hormonale klachten flink verlicht worden of zelfs verdwijnen. Ik kan je helpen om je figuur te behouden tijdens en na de overgangsjaren. Hoe mooi is het als de overgang een begin is van een nieuwe levensfase waarbij je meer tijd krijgt voor jezelf en je kunt genieten van het leven.

Spreekt mijn verhaal je aan en wil je meer weten. Neem dan contact op.