Voedingsanalyse

Ik verdiep me met een voedingsanalyse in jouw persoonlijke situatie. Ik kijk naar wat je eet, hoeveel je beweegt en wat jouw levensstijl is. Ik geef een advies met tips en verbeterpunten zodat je voeding beter aansluit bij jouw levensstijl.

Je houdt gedurende een periode van ten minste 5 werkdagen een voedingsdagboek bij. In een voedingsdagboek staat wat je hebt gegeten en gedronken op welk tijdstip. Dit kan digitaal, maar mag ook schriftelijk. Ik controleer of je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en geef vervolgens een advies om bijvoorbeeld gevarieerder te eten of je beweging aan te passen. Dit zorgt voor een optimale verhouding tussen eten en bewegen waardoor je meer energie hebt, je lekkerder in je vel zit en je je ideale lichaamsgewicht bereikt.

Pakket

Een voedingsanalyse is opgenomen in alle pakketten en vormt een basis voor de vervolgconsulten. Wanneer je hebt gekozen voor een pakket, geef ik je tijdens het eerste vervolgconsult uitleg over de verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en reken ik de energiebehoefte uit. Je krijgt hierbij ook een op maat gemaakt dagmenu, rekening houdend met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Een losse voedingsanalyse

Wil je alleen weten of je een gezond eetpatroon hebt en of je wel alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt? Een voedingsanalyse is ook los verkrijgbaar. Hiervoor is een verkort intakegesprek nodig zodat ik een goed beeld kan vormen over jouw persoonlijke situatie. Nadat ik de voedingsanalyse gemaakt heb zal ik de resultaten met je bespreken. Je ontvangt altijd een document met daarin mijn bevindingen en het advies. Het is ook mogelijk een voedingsanalyse volledig digitaal te doen, zodat je niet langs hoeft te komen op locatie.

Heb je interesse in een losse voedingsanalyse? Neem dan contact met mij op.